Vinkällare

Ängsudd projekterar, designar och handbygger kundanpassade lösningar för vinförvaring. Vi erbjuder allt från mindre, platsbyggda vinställ till fullt inredda, tempererade och belysta vinrum och vinkällare. Oavsett om ni vill ha en vacker vinförvaring i ert kök eller en komplett inredd vinkällare tar vi fram en design och konstruktion anpassad till era behov och till ert hem.

  • Rum för vin

    Ängsudd tillkom genom en kombination av en passion för livets goda, närmare bestämt goda viner, och en kärlek till finsnickeri. Två starka intressen som kombinerats med en vilja att skapa något av högsta möjliga kvalitet och något som berikar livet för de som lever med våra skapelser.

    Vår önskan är att man när man kliver in i en av våra vinkällare ska få en känsla av närvaro, att precis här vill jag vara, just nu. Det är en känsla av trivsel, lyx och lugn på samma gång. Därtill ska era önskemål och smak uppfyllas, allt från typ av förvaring till val av material och ljussättning.

    I vår verkstad strax utanför Stockholm skapar vi en design unik för varje kund. Det är ett tidskrävande arbete, där varje detalj bearbetas för hand. I slutändan framträder en vinkällare som bidrar till en känsla av lyx i ert hem.

Studio Ängsudd har hjälpt med hela inredningen till vår nya mottagning i centrala Stockholm. Vi och våra klienter är otroligt nöjda med hur hela atmosfären stämmer överens med det budskap och känsla vi vill kommunicera till oss som arbetar där men framförallt en lugn och trygg känsla för våra klienter. Vi är supernöjda, TACK!
Professionell, trevlig och tillmötesgående. Ett fantastiskt hantverk och jag är otroligt nöjd med slutprodukten.
Med Görans kunskap om vin och känsla för design, med hantverk ut i fingerspetsarna, så har vi nu ett vackert och väldimensionerat vinrum som vi mycket stolt både visar och använder
Här kommer jag sova inatt! var min första reaktion när rummet stod klart. Ett av mina favoritord är effektivt. Göran personifierar det ordet via sitt tillvägagångssätt med att platsbygga vårt vinrum. Samtidigt som arbetet har flutit effektivt över förväntan är resultatet så oändligt genomtänkt i alla sina vackra och noggranna detaljer. Här kommer jag sova fler gånger.
Ängsudd uppfyllde mina höga förväntningar på kvalitet och design ...
När jag skulle bygga vinkällare hade jag ett par olika alternativ. Jag valde Göran på Ängsudd eftersom han kändes väldigt professionell och personligt engagerad. Och det är ett beslut som jag inte har ångrat. Genom hela projektet har han varit väldigt noggrann och proffsig, kommunicerat väl och hållit tidplanen. Detaljerna är väl genomarbetade och det finns ingenting som lämnats åt slumpen. Jag är extremt nöjd med slutresultatet som är såväl galet snyggt som funktionellt.
Vi beställde inredning till vårt vinrum av Ängsudd under våren 2014. Hela inredningen som är i ek platsbyggdes enligt våra skisser och önskemål i vår lägenhet på Östermalm. Vinrummet är integrerat i vårt kök och vi valde helglasade skjutdörrar där man utifrån kan njuta av både inredningen och vinerna. Vi måste säga att vi blev imponerade av Göran Merus känsla för materialet och hans stora hantverkskunnande.
Utsökt design! Högsta detaljkvalitet! Pedantiskt väl utfört arbete!
Vi är galet nöjda med resultatet.
När vi köpte vårt hus visste vi att en omfattande renovering behövdes, särskilt med tanke på köket som är hjärtat av vårt hem. Efter att ha hört talas om Göran på Ängsudd från vår byggentreprenör visste vi att vi hade hittat rätt person för jobbet.

Läs hela referensen här
Tack för att ni gjorde vårt hem så vackert elegant, stiligt och harmoniskt. Vi är så nöjda med ert fantastiska och proffsiga arbete inom design, inredning och snickeri! Ni har verkligen överträffat våra förväntningar och vi kan inte vara mer nöjda med resultatet. Ert arbete förtjänar helt klart vårt högsta betyg!

Läs hela referensen här

Låt oss förverkliga alla dina drömmar för ditt hem

Vi vill skapa inredningar som utgår ifrån dina drömmar och önskemål. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om hur vi kan skapa något unikt för just ditt hem.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är gratis och vi skickar endast skicka ca ett brev per kvartal.

Vill du ha mer information?