Platsbyggda Kök

Ängsudd gör platsbyggda kök skapade med passion för design och genuint hantverk. Med era önskemål som grund handbygger vi kök som är helt anpassade till er smak och ert hem.

DESIGN & SKAPANDE

Upplevelsen och resan att bygga ert drömkök är central för känslan i det färdiga rummet.
 • Design & upplevelse

  En av grundstenarna för Ängsudd är att ta ett helhetsgrepp om varje kök. Det innebär ett ansvar från första design till sista penseldrag. Det ska vara roligt och spännande att skapa sitt drömkök, så vår process är uppbyggd för att göra upplevelsen till en angenäm resa, där varje delmål förstärker känslan av ert drömkök.

 • Hantverk

  Genuint hantverk är utgångspunkten för allt som Ängsudd gör. Hantverket i kombination med material av högsta möjliga kvalitet skapar kök som står i generationer. Man kan se och känna att köket skapats för hand, en känsla som sitter i varje gång ni vistas i ert kök.

 • Handmålat

  Snickerier och köksdetaljer som skapats för hand förtjänar det bästa när det kommer till ytbehandling. Denna filosofi innebär att finish och målning ges samma omtanke och kärlek som detaljen som behandlas. Våra kök målas därför för hand och penseldragen förstärker den handgjorda känslan.

 • Tankar & idéer

  Här har vi samlat lite tankar och idéer kring kök som kan hjälpa till i resan mot ert nya drömkök. Det handlar om design, layout, färgsättning och annat kul som ingår i att skapa ett unikt kök från Ängsudd.

 • PASSION

  Ängsudd har sin grund i passionen att skapa vacker inredning. Det är en mycket speciell känsla att både betrakta och använda något som skapats för hand med kärlek och yttersta omsorg för slutresultat och kvalitet. Genom att lägga denna omsorg i att skapa ett kök så återfinns den känslan mitt i hemmet, varje dag.

  Vi erbjuder en personlig upplevelse i skapandet av ert drömkök. En upplevelse där ni har en stor del i den löpande resan mot ett färdigt kök. Hur djupt ert engagemang går bestämmer ni helt själva. Nöjda med att godkänna design och färgsättning? Vill ni besöka vårt snickeri och se ert kök växa fram? Bestäm själva.

  Välkomna till en kökstillverkare som ser saker och ting ur ett lite annat perspektiv, välkomna till Ängsudd.

UNIKA DETALJER TILL DITT KÖK

De sista pusselbitarna för köksperfektion.

Beslag

Rätt handtag är den avslutande detaljer som binder ihop designen och skapar ett uttryck i köket. Ängsudds filosofi är att endast använda material och detaljer av bästa möjliga kvalitet. I vår ambition att hitta beslag som mathar den filosofin har vi en partner med mer än 90 års erfarenhet av att tillverka unika beslag.

Vitvaror

En av de centrala delarna i ett kök från Ängsudd är att vi genomgående använder bästa tänkbara material. Detsamma gäller då givetvis även när köket ska utrustas med vitvaror. Miele representerar något av det bästa som går att finna när det gäller vitvaror och utrustning till kök.

Låt oss förverkliga alla dina drömmar för ditt hem

Vi vill skapa inredningar som utgår ifrån dina drömmar och önskemål. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om hur vi kan skapa något unikt för just ditt hem.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är gratis och vi skickar endast skicka ca ett brev per kvartal.

Vill du ha mer information?