Om Ängsudd

Ängsudd fick sitt namn från platsen där det grundades. Ängen ute på udden där en svensk sommardag ter sig som allra bäst. En plats nära havet där naturen är en självklar del av livet.

Med utgångspunkt i finsnickeri och genuint hantverk har Ängsudds filosofi kring kök, vinkällare och inredningsdesign vuxit fram. Centralt i vår filosofi är användandet av naturmaterial där olika träslag och dess egenskapar lyfts fram för förhöja känslan i vare unikt projekt. Det är fantastiskt hur det färdiga utseendet på exempelvis ett kök kan variera beroende på vilket träslag som används.

Ängsudd har skapat vinrum och vinkällare i över 10 år, och har sedan starten vuxit till ett mångfacetterat finsnickeri. Idag designar och skapar vi inredning av vitt skilda slag, men alla med utgångspunkt i vår grundläggande filosofi.

Centralt för hur vi på Ängsudd arbetar är att vi tar ansvar för alla delar i våra projekt. För oss innebär det att vi löser allt som behövs. För ett kök så innebär det att vi utöver skapandet av köket ordnar allt som behövs för att köket ska komma på plats, så som exempelvis vvs och elektriker. För inredning så kan det vara den platsbyggda bänken i hallen där vi också ordnar en måttsydd dyna i valfritt tyg. Som kund kan du vara trygg i att vi löser alla delar av ditt projekt, oavsett storlek eller omfattning.

Kontakta oss så berättar vi gladeligen mer om hur vi kan förverkliga ditt projekt!

Inredningsarkitekt & Projektledare Lina Winge

Mig träffar ni i studion! Här hjälper jag våra kunder från första skiss till färdigt bygge. Det kan röra sig om allt från att agera bollplank till att ta fram ett komplett förslag rörande ritningar, färger, materialval, möbler eller belysning. När inredningsförslaget är klart projektleder jag ert projekt in i mål och agerar som navet i er renovering.

Jag tog examen -08 från Berkeley i NY och har sedan dess jobbat med inredningsdesign, projektledning och renoveringar. Att få jobba med sin passion är något som speglas tydligt i det jag levererar.

Grundare Göran Merus

Jag grundade Ängsudd 2013 och har sedan starten drivits av att skapa vacker inredning och unika rum. Genom hela resan ifrån vinrum till kök och inredningsdesign har högsta servicenivå och nöjda kunder varit min högsta prioritet, något som nu genomsyrar allt som Ängsudd gör.

Från starten med vinrum, expansionen medkök och sedan tillägget av Studio Ängsudd har jag nu tillsammans med mina medarbetare byggt en helhet för att skapa vackra hem och unika inredningar för alla miljöer.

Jobba med oss

På Ängsudd jobbar vi i en kreativ miljö där vi skapar allt från inredningskoncept till platsbyggda snickerier, kök och vinkällare.

Om du tycker det låter intressant så tycker vi det alltid är kul att komma i kontakt med drivna och kreativa människor!

Hör av dig till Göran på : goran@angsudd.se

Vanliga frågor

Vi har samlat ihop och besvarat de vanligaste frågorna för att ge dig snabb tillgång till den information du kanske behöver.

Om du inte finner svaret på din fråga här, är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi står redo att hjälpa dig och besvara eventuella funderingar eller frågor du kan ha.

Vanliga frågor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är gratis och vi skickar endast skicka ca ett brev per kvartal.

Vill du ha mer information?