FAQ

Designar ni endast kök?

Nejdå! Vi designar, ritar och tillverkar det mesta som kan tillverkas i vårt snickeri. Garderober, möbler, bokhyllor eller kommoder. Allt anpassas och platsbyggs efter era mått och önskemål. 

Kan ni hjälpa till med ritningar?

Självklart! Vår inredningsarkitekt har möjlighet att hjälpa till med alla typ av ritningar. Vi gör dock inga konstruktionsritningar men har ett nära samarbete med en konstruktör. 

Har ni alla hantverkare som krävs för en renovering?

Vi erbjuder våra kunder ett helhetspaket där vi hjälper er från skiss till färdigt bygge. Så fort när designen och alla ritningar är satta så kommer vi ut med en arbetsledare där vi går igenom allt som ska genomföras. Ni får sedan en offert på vad förvandlingen kommer att kosta. 

Varför ska man anlita en inredningsarkitekt?

Att anlita en inredningsarkitekt är en klok investering för att skapa ett funktionellt och estetiskt tilltalande hem eller arbetsutrymme. Dessa experter kombinerar teknisk kompetens och kreativitet för att optimera utrymmet, skapa harmoni och spegla klientens personliga stil. Genom att förstå ergonomi, ljusdesign och materialval uppnår de en balans mellan form och funktion.

En professionell inredningsarkitekt hjälper också till att maximera utrymmets användning. Med kunskap om material och färgscheman skapar de en tidlös design. Dessutom har de etablerade nätverk av leverantörer och entreprenörer, vilket effektiviserar projektets genomförande.

Har ni projektledare hos er?

Absolut! Inredningsarkitekten följer er hela vägen, från idé till färdigt bygge. Vi agerar som spindeln i nätet och ser till att er renovering flyter på som den ska. När inredningskonceptet samt alla ritningar är satta kliver inredningsarkitekten in och agerar som projektledare. Tryggt med en och samma person genom hela processen. 

Vad är fördelen med att platsbygga kök och förvaring?

Med ett platsbyggt kök blir allt anpassat precis efter utrymmet. All plats kan utnyttjas optimalt och köket blir precis som ni önskar. Vi har möjlighet att millimeter anpassa just den platsbyggda lösningen som med största sannolikhet kommer att höja värdet på er bostad. 

Jag är ute efter en unik möbel, kan ni rita upp och tillverka det?

Vi kan tillverka det mesta i vårt snickeri. Men hör av er till Studion och presentera en inspirationsbild eller skiss så ser vi om det går att lösa. 

Hur går det till när man anlitar er för att bygga ett kök eller en platsbyggd förvaring?

Vi startar alltid med ett möte på plats hemma hos er för att höra vad era planer är. Sedan utför vi en mätning av utrymmet. Vi återkommer sedan med en offert på vad ert nya drömkök kommer att kosta. När ni accepterat offerten djupdyker vi i färg, design och smarta lösningar. 

Vad kostar ett kök från Ängsudd?

Innan vi har möjlighet att lämna ett ungefärligt pris på ett kök från oss behöver vi boka ett kostnadsfritt möte på plats. Detta för att vi ska kunna se storleken på rummet, förutsättningar samt om ni har några speciella önskemål.

Det är många parametrar som spelar in. Hur många stommar rör det sig om? Vilket träslag önskas på luckorna och stommarna? Önskar ni lådor överallt eller önskas skåp med sidoställd lucka? Som ni förstår är det många frågor som ska besvaras innan vi sätter igång med vårt ritningsarbete. Därför inleder vi alltid med ett kostnadsfritt första besök där vi går igenom era tankar och önskemål. Ni erhåller sedan en offert på ert nya drömkök. 

Hittar du inte vad du letar efter?

Kontakta oss gärna på kontakt@angsudd.se eller 070 – 000 93 42.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är gratis och vi skickar endast skicka ca ett brev per kvartal.

Vill du ha mer information?