Inredningshjälp & Projektledning

Med ett personligt engagemang och hög servicenivå tar vi oss an projekt ifrån första skiss till färdigt resultat. För oss innebär det att vi ritar och skapar ett inredningskoncept baserat på en intervju med er för att sedan fullfölja och ta ansvar för att hela projektet förverkligas och färdigställs enligt tidsplan.

Ängsudds syn på fullservice är att vi sköter allt och ser till att alla delar av våra inredningsprojekt fullbordas. Våra kunder erbjuds tjänster såsom design och utformning till leverans, byggnation och projektledning. Hos Ängsudd får ni en partner som levererar alla delar av ert inredningsprojekt. Fullservice som det ska vara helt enkelt.

Ett urval av våra tjänster inom inredning

 • Möbelval
 • Färgsättning
 • Ritningar
 • Produktval
 • Ljussättning
 • Projektledd renovering
 • Platsbyggd förvaring
 • Konsultation
 • Platsbyggda möbler
Hör av dig så berättar vi mer

Lina har utbildat sig till inredningsarkitekt på Berkeley i NY där hon tog examen 2008. Sedan dess har hon drivit eget bolag samt fortsatt jobba inom branschen och även med projektledning där hon driver hela byggprocessen i mål.

Lina kommer att hjälpa dig som kund att hitta er röda tråd och skapa ett tidlöst hem som ni ska trivas i.

Göran grundade Ängsudd 2013 och har sedan starten drivits av att skapa vacker inredning och unika rum. Högsta servicenivå och nöjda kunder har sedan starten varit Görans högsta prioritet, något som genomsyrar allt som Ängsudd gör.

Göran började göra vinrum, expanderade med kök och har med tillägget av Studio Ängsudd byggt en helhet för att skapa vackra och unika inredningar och hem.

Design, Hantverk och Omtanke

Som kund hos Ängsudd kommer ni endast ha en kontaktperson genom hela processen. Vi skräddarsyr upplägget efter era behov och önskemål.

Vi är inredningsstudion med vårt egna snickeri vilket gör att vi har möjligheten att rita och tillverka er alldeles egna unika möbel.

Vi ritar unika platsbyggda kök, garderober, bokhyllor, matbord med mera och allt görs i vårt snickeri av våra skickliga finsnickare.

Som inredningsarkitekt och projektledare är Studio Ängsudd den enda kontakten ni behöver då vi tar ett helhetsansvar för er renovering, från skiss till färdigt bygge.
Vi följer er resa hela vägen från planering till färdig design och förvandlar er dröm till verklighet!

Våra tjänster 

Väl utförd design med genomtänkta lösningar och klassiskt hantverk har förmågan att skapa tidlösa miljöer. På Ängsudd skapar vi miljöer efter dina önskemål, anpassade efter era utrymmen. Slutresultatet blir en design och inredning som är precis rätt för ert hem. Vi erbjuder helhetslösningar från skiss till färdigt resultat men även lösningar anpassade för just era behov. 

 • Inredningskoncept

  Efter en intervju med er tar vi fram ett inredningsförslag som kan innefatta allt från materialval, färgsättning, textilval, möbelval, ljussättning, skräddarsydda gardiner samt ritningar.

  Läs mer
 • Platsbyggda lösningar i vårt egna snickeri

  Här har vi möjligheten att skapa något unikt för just ert hem. Platsbyggt när det är som bäst, allt under ett tak.

  Läs mer
 • Byggnation & Renovering

  Vi sköter projektplaneringen inför er stundande renovering där vi har hand om hela processen från planering till färdigt resultat. Endast en kontaktperson genom hela processen.

  Läs mer
 • Hur går det till?

  Här kan ni läsa mer om hur processen går till när vi hjälper er att förverkliga er inredningsdröm.

  Läs mer

Låt oss förverkliga alla era drömmar för ert hem

Vi vill skapa inredningar som utgår ifrån era drömmar och önskemål. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om hur vi kan skapa något unikt för just ert hem.

Kontakta oss

Varför bör man anlita en inredningsarkitekt?

Att anlita en inredningsarkitekt kan vara en klok investering av flera anledningar. För det första har en inredningsarkitekt kunskap och expertis inom området, vilket säkerställer att ert hem får en professionell och välgenomtänkt design. De kan maximera utrymmet och skapa en harmonisk balans mellan funktion och estetik.

En inredningsarkitekt har också tillgång till ett brett nätverk av leverantörer och kan hjälpa till att välja de bästa materialen och möblerna för ditt hem. De kan också ge råd om färgval, belysning och detaljer för att skapa den önskade atmosfären.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är gratis och vi skickar endast skicka ca ett brev per kvartal.

Vill du ha mer information?